Apparaten en accessoires
Harde pistachekoekjes
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
20 stuks
Ingrediënten
-
suiker110 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
60 g amandelen, gepeldongezouten, gepelde pistachenoten60 g
-
rijstmeel30 g
-
eiwitten2
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien2 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
222 kJ /
52 kcal
Vetten
2.3 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min